Stötta ditt lag

Om du gillar hockey så har du säkert flera favoritlag, till exempel inom Allsvenskan och kanske också NHL. Sverige har ju länge levererat toppspelare till amerikanska NHL. De lite äldre läsarna minns nog till exempel Börje Salmings prestationer i Toronto Maple Leafs med stolthet.

Bra sätt att visa ditt stöd

Alla hockeyfans har säkert minst en tröja från sitt favoritlag i Allsvenskan. Det är ju nästan ett måste när du går på match. Nu finns det så mycket mer prylar än bara tröjor att köpa när du vill visa upp ditt lag. Till exempel väskor, muggar, termosar med mera. Klicka här för att se ett urval av grejor som kommer att göra dig till en lycklig hockeysupporter.

Du behöver inte bara använda prylarna när det är dags för match heller. Ta med dig din mugg eller termos till jobbet. Det kan leda till bra diskussioner. Häng halsduken i bilen så alla kan se när du parkerar någonstans vilket hockeylag som är bäst.

Stöd på matcherna

Det är ett faktum att sportlag gillar att se sina supportrar uppklädda på matcherna. Det hjälper till att peppa spelarna vilket bidrar till mer motivation att vinna. Sätt därför på dig allt du har när det är matchdags och se till att ditt lag vinner!