Gymnastik för de yngre

Vi är alla medveten om vikten att röra på oss. Ju tidigare man får in dessa rutiner desto bättre är det. Även om det går gamla hundar att sitta så finns det så stora fördelar att få in gymnastik och rörelse tidigt i livet. Ju tidigare desto bättre.

För er som vill att era barn ska aktivera sig mer än med mobilen och surfplattor så finns Flipkidz. På mer 120 orter så bedrivs det en verksamhet som är för barn mellan två till åtta år. De delas in i tre olika grupper där de yngsta mellan 2-3 år har en förälder med sig. Verksamheten bygger på glädje, upplevelse och gemenskap. I nästa grupp så blir det åldrarna 4-5 år och har man varit med sedan tidigare så har man fått med sig en del kunskap om hur allt fungerar. I gruppen mellan 6-8 år så får man en allsidig gymnastikträning.

Alla grupper leds av duktiga, pedagogiska och engagerade ledare. Det som är i fokus i alla grupper är rörelseglädjen. Det ska vara roligt att ha gymnastik och detta har Flipkidz verkligen anammat. Oavsett i vilken årsgrupp som man är i så kommer man att ha väldigt roligt på de träffar som genomförs. I slutet på varje termin så genomförs en avslutning där barnen får visa upp vad man lärt sig för familjen och även vänner som kan bjudas in till en avslutningsfest.

Vi hoppas att detta kan vara något som kan passa för de yngsta i familjen. Som förälder så kan man själv under tiden som barnen är på Flipkidz ge sig ut i löpspåret eller annan form av träning innan de små liven hämtas upp efter utförd gymnastik.