Fantastiska sportupplevelser

Många av oss har ett stort intresse för sport av olika slag. Fotboll är en av världens största sporter och det är inte alls konstigt att denna sport har den största skaran supporter. Men det finns annan sport som kanske inte alls är lika stor men det finns ett antal som följer sin sport med spänning. Tennis är en av dessa sporter.

Vi har sedan Björn Borgs tid följt denna sport och sett spelare komma och gå. Vissa år så har vi haft flera duktiga tennisspelare från vårt land. Under en period så fanns det flera duktiga tennisproffs som vi valde att följa under flera år. Mats Wilander, Jonas Björkman, Stefan Edberg och Anders Järryd för att nämna några. Det finns en ranking som sätts efter prestation vid tävlingar och den finns att hitta hos Svenska Tennisförbundet. Du kan klicka dig vidare här.

För dig med stort intresse för tennis så kanske du följer våra svenska tennisspelare men har även andra favoriter inom denna racketsport. Det kanske är så att det hittills har varit Båstad som gällt när det kommer till att se tennis för din del. Är det inte dags att ta chansen att få se center court på Wimbledon eller Franska öppna. Live är alltid live och det ger en helt annan känsla än det man ser på TV. Boka en sportresa idag med tennis som huvudmål.