Amerikansk baseball som intresse

Baseball är inte så stor sport här hemma i Sverige utan vi får titta över Atlanten för att vi ska få vårt lystmäte mättat för den sporten. Amerikansk baseball är stort och MLB (Major League Baseball) är de som har det övergripande ansvaret för den baseball som spelas bland de bästa klubbarna. Man kan säga att MLB består av två ligor med totalt 30 klubbar. Med 15 klubbar i vardera National League och American League.

Har man Amerikansk baseball som stort intresse så finns det flera kanaler som sänder och streamar detta så man kan se diverse matcher. På grund av tidsskillnader så är det oftast nattetid som matcherna kan ses här i Sverige. Man kan också att välja att titta på dessa matcher i efterhand. Hos Supporterprylar så hittar du framförallt kepsar till ett antal utvalda lag som du kan köpa för att stötta ditt lag i baseball. Den största upplevelsen är nog att få åka över och uppleva baseball på plats i någon gigantisk arena.

Kanske det kan vara så att du får samla ihop dina baseballintresserade vänner och planera en resa till New York för att få uppleva detta på plats i legendariska Shea Stadium i Queens. Läs detta blogginlägg hos Resia om en fotbollsfantasts resa till USA och de upplevelser som de fick under den resan. Det kommer förmodligen att bli en lika oförglömlig resa för er. Se till att hinna med att se mer än en match när ni åker över. Lika bra att få så mycket upplevelser av baseball som möjligt då ni ändå är på plats i baseballens hemland.